Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk
MALZEMELER
6 adet patlican,
3 adet kuru sogan,
1 bas sarmisak,
4 adet domates,
1 yemek kasigi tozseker,
1 limon suyu,
Tuz,
YAPILIŞ TARİFİ
Patlicanlari alaca soyun. Ikiye kesin. Sonra yaridan itibaren üst kismi sabit kalacak sekilde dörde bölün. Iç malzemesi için soganlari piyazlik dograyin. Domatesleri küp seklinde kesin. Sarmisaklari ayiklayin. Sogan, domates ve sarmisaklari bir kapta birlestirerek, tuz ve sekerle ovun. Patlicanlarin arasina hazirladiginiz iç malzemesini paylastirip, patlicanlari tencereye dizin. Üzerine zeytinyagi gezdirin. Limon suyu ve 1 su bardagi su ilave edip, suyunu çekinceye kadar pisirin. Soguyunca servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder