Mutfak: Türk
Süre: 40-60dk
MALZEMELER
6 enginar konservesi,
500 gr kusbasi kuzu eti,
2 dal taze sogan,
1 adet havuç,
2 adet patates,
½ demet dereotu,
1 kase konserve bezelye,
3 yemek kasigi margarin,
1 limon suyu,
YAPILIŞ TARİFİ
1,5 yemek kasigi margarini eritip eti ekleyip sote edin. Üzerine 1 su bardagi sicak su ekleyip pisirin. Taze soganlari ince kiyin. Havuç ve patatesleri temizleyip küp seklinde dograyin. Enginarlari tencereye yerlestirin. Etleri ortalarina doldurun. Kalan yagi tavada eritip patates ve havuçlari sote edin. Tencerenin kenarlarina yerlestirin. 1 su bardagi sicak su ekleyip pismeye birakin. Enginarlar yumusayinca bezelye ve taze sogani ekleyip biraz daha pisirin. Üzerlerine kiyilmis dereotu serpip sicak servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder