Mutfak: Türk
Süre: 25dk
MALZEMELER
1/2 Kg Taze Fasulye
2 Adet Kuru Sogan
2 Adet Yumurta
2 Adet Domates
1 Adet Havuç
3 Yemek kasigi Tereyagi
YAPILIŞ TARİFİ
Fasulyelerin kilciklarini ayiklayip yikadiktan sonra süzgece alin. Suyu süzülünce 1 cm genisliginde kiyin. Kaynar tuzlu suda diri kalacak sekilde haslayip süzün. Tereyagini tencerede eritip küp seklinde dogranmis sogani ilave ederek kavurun. Havuç ve domatesi rendeleyip kavrulmakta olan sogana ekleyin. Karisimi bir süre kavurun ve domatesler suyunu çekince yumurtalari ilave edip karistirin. Karisima haslanmis fasulyeleri ekleyip tuz ve pulbiber serperek kisik ateste suyunu çekinceye kadar pisirin. Servis tabagina alip sicak olarak servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder