Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
250 gr Kuru Fasulye
280 gr Misir
3 Havuç
1 Sap Kereviz
1 Sogan
1 Süs Biberi
2 Çorba Kasigi Margarin
150 gr Sucuk
Bir Miktar Tabasco
Tuz
1 Çorba Kasigi Kekik
2 Su Bardagi Et Suyu
1/2 Demet Maydanoz
Karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Kuru fasulye kullaniyorsaniz 1 gece önceden suda bekletin veya düdüklü tencerede pisirin. Havuç ve kerevizi yikayip ayiklayin. Havucu verev dilimler halinde, kerevizi ince seritler halinde dograyin. Sogani soyup küçük küpler halinde dograyin. Süs biberini yikayip çekirdeklerini ayikladiktan sonra ince seritler halinde dograyin. Margarini bir tencerede eritip sogani kavurun. Havuç ve kerevizi ilave edip 2 dakika kadar pisirin. Sucugu ince dilimler halinde dograyin. Sucuk, fasulye, misir ve biberi tencereye ilave edin. Tabasco ve kekikle tatlandirin. Yemege et suyunu ekleyip kisik ateste, tencerenin kapagini kapatarak 15 dakika kadar pisirin. Maydanozu yikayip yapraklarini ayiklayin. Türlüyü tuz, karabiber ve kirmizi toz biberle tatlandirip maydanozla süsledikten sonra servis yapin. Dilerseniz türlüye kekik de ekleyebilirsiniz.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder