Mutfak: Türk
Süre: 40 dk
MALZEMELER
1 adet hindi
2 adet sogan
2 adet havuç
2 kasik tereyag
2 kasik salça
YAPILIŞ TARİFİ
Hindi iyice temizlenir. Sebzelerle birlikte tencereye konup haslanir. Biraz soguduktan sonra firin tepsisine konulup üzerine salça ile yag karistirilip sürülür. Tepsinin dibine 2 bardak hindi suyundan koyup firinda çevrilerek kizartilir. Kizaran hindi servis tabagina alinir üzerine tepsideki suyu dökülerek servis yapilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder