Mutfak: Türk
Süre: 60 dk
MALZEMELER
1 Yemek Tabagi Dolusu Kurutulmus Taze Fasulye
2 Çorba Kasigi Margarin
2 Adet Sogan
200 gr Kusbasi Kuzu Eti
2 Adet Patates
1/2 Çay Bardagi Pirinç
1 Çorba Kasigi Salça
Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Kurutulmus taze fasulyeleri aksamdan suda bekletin. Tencereye 2 çorba kasigi margarini alin. Kizdiktan sonra yemeklik dogradiginiz sogani ilave edin. Pembelesmeye basladiginda kusbasi iriliginde dogranmis kuzu etini ilave edin. Eti, biraktigi suyu çekene dek kavurun. Süzdügünüz fasulyeleri, kabuklarini soyduktan sonra kusbasi iriliginde kestiginiz patatesleri, yikanmis ve suyu süzülmüs pirinci ilave edin. Üzerini örtecek kadar su ekleyin. Tuzunu ayarlayin. Su kaynadiktan sonra kisik ateste 40 dak. pisirip, servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder