Hindi Kapama

Mutfak: Bilinmiyor

Süre: 30dk

MALZEMELER

parça Hindi But Firinlik

10 gr. Un

20 gr. Yogurt

120 gr. Tereyagi

2 adet patates, 2 adet havuç

8 adet arpacik sogan

60 gr. çiçekyagi

30 gr. et suyu

1 adet yumurta sarisi

1 buket sebze (Maydanoz sapi, havuç, tane karabiber, kabak, kereviz)

YAPILIŞ TARİFİ

Bir kapta yogurt, yumurta sarisi ve unu karistirip bir bulamaç elde edin. Kapamalik Hindileri önce çiçekyaginda ciz biz yapin, sonra bir kapta haslayin. Pismesine yakin sebze buketini ekleyin. Çukur bir kapta önce margarini eritin, et suyu katin ve daha sonra kapamalik etleri ilave edin. Hazirlamis oldugunuz bulamaci bu karisimla birlestirip, tuz ve karabiber ekleyin. Hindi Kapamaniz servise hazir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers