Kremali ve Sütlü Hindi Izgara

Mutfak: Türk

Süre: 45 dk

MALZEMELER

8 adet Hindi Dilimli Fileto

1 kahve fincani Süt

1 kahve fincani Krema

1/2 kahve fincani zeytinyagi

1/2tatli kasigi kekik

1 adet sogan

4 dis sarmisak

1 tatli kasigi kiyilmis dereotu

1 çay kasigi karabiber

YAPILIŞ TARİFİ

Hindi dilimli filetolari çukur bir kabin içerisine alip zeytinyagi, süt, krema, dereotu, sogan suyu, dövülmüs sarmisak ve bütün baharatlar ile harmanlayin. Marinatladiginiz hindi dilimli filetolari buzdolabinizda en az 20 dakika dinlendirip izgarada veya tavada pisirin. Süt ve krema hindi izgaraniza mükemmel bir lezzet ve yumusaklik kazandiracaktir. Yaninda patates kizartmasi , pilav ,Pinar Ketçap, Pinar Mayonez veya kekik ile lezzetlendirilmis izgara sebze ile servis edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers