Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 30dk
MALZEMELER
1 adet sogan
3 adet sivri biber
1 adet domates
1 dis sarmisak
2 çorba kasigi margarin
yarim kg kusbasi hindi
400 gr mantar
YAPILIŞ TARİFİ
Sogani yarim ay seklinde, sivri biberleri halka halka, domatesleri ise küp küp dograyin. Mantarlari da dilimleyin. Sarmisaklarin kabugunu ayiklayip dograyin. Tencere margarini koyup biraz erittikden sonra yarim kg hindiyi katın. Hindileri kendi suyuyla 5 dk kavurun. Sonrasinda sogan, sarmisak ve sivri biberleri ilave edip 5 dk daha kavurun. Domatesleri ve temizlenmis mantarlari da ilaveedin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayip tencerenin kapagini kapatin ve 15 dk pisirin. Servis yapacaginiz zaman dogranmis maydanozlari üzerine serperek sicak servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder