Malzeme:
1 adet soğan
1 çorba kaşığı margarin
1'er adet patates, havuç, kereviz
1 çay bardağı bezelye
1 çorba kaşığı un
5 su bardağı su
Tuz
Tarifi:
Yemeklik doğranmış soğanı margarinde kavurun. Patates, havuç ve kerevizi küçük doğrayın. Bezelyeyle birlikte tencereye ekleyin. Üzerine unu ilave edip, bir-iki dakika karıştırın. Suyu ekleyin. Tuzunu da katıp, sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder