Malzemeler:
2 büyük dilim somon balığı (her kişi için bir dilim)
1 adet patates
1 adet kereviz
6 adet arpacık soğan
4 diş sarımsak
1 adet domates
2 adet yeşil biber
1 adet limon
Yarım yemek kaşığı salça
Tuz
Tarifi:
Fırın kabınına ilk olarak yıkadığınız balık dilimlerini koyun. Üzerine soyduğunuz bütün arpacık soğanlarını, sarımsakları, küp küp kestiğiniz patates ve kerevizleri yayın. En üste halka halka dilimlediğiniz domates ve biberleri yerleştirin. su bardağı kadar sıcak suda ezdiğiniz salçaya tuzu ekleyerek tepsiye ilave edin. Son olarak limonu da dilimleyerek tepsiye yerleştirin. Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile iyice kapatın. 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder