Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk
MALZEMELER
4 adet volovan
1 adet kabak
1 kuçuk konserve misir
2 corba kasigi konserve bezelye
1 adet havuç
2 adet domates
8 adet arpacik sogan
1/2 demet dereotu
1 kuçuk paket krema
2 çorba kasigi sivi yag
YAPILIŞ TARİFİ
Bir tencereye sivi yagi koyup hafif kizdiralim ve soyulmus arpacik soganlari ekleyelim.Soganlar saydamlasincaya kadar kavuralim.Saydamlasan soganlara kup kup dogranmis kabaklari, misiri,bezelyeyi ve kabuklari soyulmus kup kup dogranmis domatesleri ekleyelim.2 dk sotelendikten sonra 1 kahve fincani su ilave edip orta ateste suyunu cekene kadar pisirelim. Suyunu cektikten sonra atesten alip kiyilmis dereotu,tuz,karabiber ve kremayla tatlandiralim. Volovanlari isiya dayanikli tepsiye dizip iclerine sebzeli karisimlar doldurulur.200 derece isitilmis firinda 5-10 dk tutalim.Uzerini dere otu ile susleyip servis yapalim.
Afiyet olsun...
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder