Malzemesi:
300 gr. kıyma
Yarım demet maydanoz
2 dilim bayat ekmek
1 adet orta boy soğan
Köfte baharı, kekik, nane
1 kutu garnitür bezelye
3 orta boy patates
1 çorba kaşığı domates püresi
1 çorba kaşığı margarin
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
Soğanı blendırdan geçirin. Maydanozu ince ince kıyın. Ekmekleri ufalayın. Kıymayla birlikte hepsini karıştırıp, yoğurun. Ardından tuz, karabiber ve diğer baharatı ekleyin. Köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Parçaları elinizle açarak ortasına garnitür koyup, kapatın ve yuvarlayın. Köfteleri fırın tepsisine dizin. Patatesleri halka şeklinde doğrayın. Bir kasede domates püresi, eritilmiş margarin, kekik ve tuzu karıştırın. Patatesleri bu sosa bulayın ve tepsideki köftelerin arasına dizin. 1 çay bardağı su ilave edip orta dereceli fırında pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder