Mutfak: Türk
Süre: 45 dk
MALZEMELER
1 adet küçük lahana prinç
1 su bardagi zeytinyagi
1 büyük sogan
½ demet maydanoz
1 çorba kasigi dolusu kimyon
tuz
karabiber
kus üzümü
çam fistigi
3-4 adet biber
1 adet domates
2 su bardagi su
YAPILIŞ TARİFİ
Lahanalari yapraklarini ayirip yikadiktan sonra genis bir tencerede haslayin. Yayvan ve genis bir teflon tavaya zeytinyagi koyun soganlari rondo da çekilip pembelesinceye kadar kavurun. Daha sonra dogranmis biberi ilave edin.Yikanmis prinçleri de biraz kavrulduktan sonra domates, maydanoz ve baharatlari ilave ederek 2 su bardagi su ile birlikte kisik ateste suyunu çekinceye kadar biraz pisirin. Sogumaya birakin. Bu arada hasladiginiz lahanalarin ortalarindaki sert kisimlarini keserek sarmaya hazir hale getirin. Lahanalari dilediginiz büyüklükte keserek hazirladiginiz içle sararak düdüklüye dizip 1 su bardagi su koyarak pisirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder