Mutfak: Türk
Süre: 90dk
MALZEMELER
1 adet armut
2 adet karanfil
Yeteri kadar tarçin, su
YAPILIŞ TARİFİ
Armutun içerisini oyup kabugunu soyarak tepsiye koyun. Içerisine karanfil, tarçin, su ve seker koyun. 180 derecedeki firinda pisirerek ilik servise sunun
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder