Mutfak: Türk
Süre:
MALZEMELER
1 litre süt
200 gr toz seker
100 gr nisasta
2 adet yumurta sarisi
Çay kasiginin sapiyla çok az vanilya
YAPILIŞ TARİFİ
Önce tencereyi ocagin üzerine yerlestirin. Sütü içine koyun ve seker ilave ederek karistirin. Süt kaynadiktan sonra bademi ve vanilyayi ilave edin. Nisastayi ayri bir derin kabin içine birakin. 2 adet yumurta sarisini nisastanin içine ilave edin. Su ile nisastayi ezerek kaynamakta olan sütün içine agir agir karistirarak koyun. 2 dakika kaynattiktan sonra atesten alip kaselere servis yapin ve sogumaya birakin. Soguk servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder