MALZEME
1,5 kg balkabağı
1,5 kilo şeker
4,5 litre su
250 gr kireç
1 limon suyu
YAPILIŞI
Kabağı yıkayıp kabuklarını soyun, doğrayın. 250 gr kireçle 5 litre suyu karıştırıp su duruluncaya kadar bekleyin. Kireç suyuna koyup 4 saat bekletin. Kireç suyundan çıkarınca bol suyla yıkayın. Şekeri bir tencereye koyup üzerini iki parmak geçecek kadar su koyup kaynatın. Kaynayan şuruba kabakları atıp pişirin. Reçel kıvamına gelince limon suyu koyup ateşten alın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder