Mutfak: Türk
Süre:
MALZEMELER
1 Paket Margarin
2 Su Bardagi Süt
3 Su Baragi Un
1 Adet Yumurta
Serbet Için:
500 gr Seker
1,5 Su Bardagi Su
YAPILIŞ TARİFİ
Önce serbeti hazirlayin.Bunun için seker ve 1.5 su bardagi suyu kaynatin. Limon suyunu ilave edin.Derin bir kapta margarini eritin. Sütü ekleyin. Kaynadiktan sonra altini kapatin. Unu azar azar ekleyin. Sürekli karistirarak hamur yapin. Hamur ilininca, yumurtayi ekleyin. Iyice yogurun. Hamuru firin kabina yayin. Elinizle düzeltin. Biçakla baklava dilimleri seklinde kesin. Önceden isitilmis 180 dereceli firinda üzeri kizarana dek pisirin. Firindan çikinca üzerine soguk serbet gezdirin. 4 saat dinlendirip,servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder