Celtik Kebabi

Mutfak: Türk

Süre:

MALZEMELER

200 gr. Bonfile

1 Çorba Kasigi Margarin

1 Adet Patates

2 Çorba Kasigi Yogurt

1/2 Domates

Sivi Yag (Kizartmak Için)

1 Adet Sivribiber

1 Tutam kekik

Tuz , Karabiber

YAPILIŞ TARİFİ

Bonfileyi keskin bir biçakla ince ince dilimleyin. Firin izgarasinda çevirerek altini ve üstünü 1-2 dakika pisirin. Tavada margarini eritin. Izgarada pismis bonfileleri sote edin. Tuz,karabiber ve kekigi ekleyin.Patatesi kibrit çöpü biçiminde dograyin. Sivi yagda kizartin. Servis tabagina alin. Üzerine yogurdu ilave edin. Izgarada kizarttiginiz etleri de ekleyin. Domates ve biberi izgarada kizartip, garnitür olarak yemegin yaninda servis yapin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers