Malzemeler:
4 orta boy kereviz
3 orta boy havuç
2 sogan
1 patates
1/2 limon suyu
1/2 demet dereotu
1 çorba kaşıgı şeker
1/2 çay bardagı sıvıyag
100 gr. bezelye
1 çorba kaşıgı un
2 su bardagı su
Yapılışı:
Kerevizler derince soyulup ortaları havuçların rahaatça yerleştirebilecegimiz gibi oyulur. Havuçlar soyulup kerevizlerin boşluklarına yerleştirilir. Daha sonra dilimlenip yayvan bir tencereye dizilir. Dilimlerin aralarında kalan boşluklara bezelyeler ve küp küp doğranmış 1 havuç, patates konulur. Un az miktar suyla ezilerek tencereye alınır. Limon suyu, su, şeker, tuz ve sıvıyag eklenip ağır ateşte pişirilir. Kıyılmış dereotuyla servis yapılır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder