Mutfak: Baska
Süre: 20-40dk
MALZEMELER
1 Kg Pazi veya Ispanak
1 Sogan
2 Yumurta
2 Su Bardagi Lor Peyniri
1/2 Su Bardagi Light süt
5 Çorba Kasigi Galeta Unu
1/2 Su Bardagi Süt
YAPILIŞ TARİFİ
Pazi yapraklarini yikayip süzün ve iri iri kiyin. Sogani ince dograyip teflon tavada biraz çevirin. Paziyi ekleyip tuz serpin ve orta ateste devamli karistirarak diri kivamda pisirin. Ilinmaya birakin. Firini 80 dereceye ayarlayin. Peyniri yarim su bardagi sütle karistirin.Çirpilmis yumurta, pazi, tuz ve karabiber ekleyip harmanlayin. 24 cm çapinda kalibi yagli kagitla döseyin. Karisimi döküp üzerine galeta unu serpin. Firina verip 1 saat pisirin. 10 dakika dinlendirip kaliptan çikarin ve servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder