Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
4 Adet Kabak
150 gr Beyaz Peynir
1 Adet Yumurta
1 Kahve Fincani Rendelenmis Kasar Peyniri
2 Yemek Kasigi Zeytinyagi
½ Demet Dereotu
Kirmizibiber, Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Kabaklari bütün olarak tuzlu su içinde diri kalacak sekilde haslayin. Ve süzün. Beyaz peynir, ince kiyilmis dereotu ve yumurtayi ezerek püre haline getirin. Kabaklari uzunlamasina bölüp firin kalibina yayin. Ortalarini küçük bir kasik yardimiyle bosaltin. Çukur kisimlara hazirladiginiz peynirli harci doldurun. Üzerini kirmizibiberle süsleyin. Zeytinyagini azar azar üzerinde gezdirin. Önceden kizdirilmis firinda peynir eriyene kadar 10-12 dakika kizartin. Sicak veya ilik olarak servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder