Incik Kebabi

Mutfak: Türk

Süre:

MALZEMELER

4 Adet Kuzu Incik

1 Adet Kirmizibiber

1 Adet Dolmalik Biber

1 Çay Kasigi Salça

1 Adet Sogan

1 itre Su

1 Çay Kasigi Tane Karabiber

1 Çay Kasigi Rosemary

3 Adet Defne Yapragi

1 Tatli Kasigi Tuz

4 Adet Patates

8 Adet Taze Fasulye

YAPILIŞ TARİFİ

Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarin. Biberlerin çekirdek yataklarini çikardiktan sonra iri parçalar halinde dograyin ve etin üzerine ekleyin. Sulandirilmis 1 çay kasigi domates salçasini ilave edin. Soganin kabuklarini soyduktan sonra iri iri dograyin. 1 litre suyu tencereye aktarin. Son olarak 1 çay kasigi rosemary, 3 adet defne yapragi ve 1 tatli kasigi tuzu tencereye aktarin. Etler yumusayana dek pisirin. Önceden hasladiginiz patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers