Mutfak: Türk
Süre: 40dk
MALZEMELER
1/2 Kg Kusbasi Et
2 Adet Sogan
3 Dis Sarmisak
3 Adet Domates
2 Adet Sivri Biber
Tuz, Karabiber
1 Çay Kasigi Salça
1 Su Bardagi Sicak Su
1 Adet Pide
1 Çay Kasigi Tereyagi
Üzerine:
2 Çorba Kasigi Yogurt
YAPILIŞ TARİFİ
Yarim kg kusbasi eti tencereye alin.2 adet sogan ve 3 dis sarmisagi yemeklik dograyin. Küp küp dogranmis 2 adet sivribiber ve 3 adet domatesle birlikte tencereye ekleyin.1 çay kasigi salça, tuz ve karabiberi ilave edin. Domateslerin suyu çekene dek kisik ateste pisirin. 1 su bardagi sicak su ekleyin. Sebzeler iyice yumusayinca ocaktan alin. 1 adet pidenin üzerine 1 çay kasigi tereyagini sürün. Kare biçiminde kesin. Etleri pisirdiginiz suyu pidenin üzerine dökün. Daha sonra etleri dizin. Etlerin yanina 2 çorba kasigi yogurt ekleyin. 2 çorba kasigi tereyagini eritip, etlerin üzerine gezdirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder