Mutfak: Türk
Süre: 20-40dk
MALZEMELER
1.5 kg. Ispanak
3 Adet Taze Sogan
5 Yemek Kasigi Un
4 Adet Yumurta
1/2 Demet Maydanoz
1/2 Demet Dereotu
Tuz, Karabiber
Kizartmak Için Sivi Yag
YAPILIŞ TARİFİ
lspanagi ayiklayin. Kök kismini 5 cm. uzunlugunda keserek ayirin, iyice yikayin. 1/2 su bardagi su ile 7 dakika haslayin. Suyunu sikip ince ince kiyin. Taze sogan, maydanoz ve dereotunu kiyip ispanak kökü ile karistirin. Daha sonra karisima un ve yumurtalari ekleyin. Mücveri tuz ve karabiber ile tatlandirin. Hazirladiginiz mücver malzemesini kizgin yaga kasik yardimiyla kisim kisim dökerek kizartin. Kizaran mücverleri kagit havluya koyup fazla yagini çektirdikten sonra servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder