Malzemesi:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 soğan (doğranmış)
1 patates (haşlanmış ve doğranmış)
2 domates (soyulmuş ve doğranmış)
2 yemek kaşığı haşlanmış kuru fasulye
4 yumurta
1 çay kaşığı karabiber
pulbiber
tuz.
Hazırlanışı:
Tavada tereyağını kızdırın. İçine soğan, patates, domates, fasulye ilave edip soğanlar pembeleşinceye kadar 5 dakika kavurun. Yumartaları derince bir kabın içinde iyice çırpın. Baharatları ekleyip sebzelerin üzerine dökün. Omletin her iki tarafını da kızartın. Üzerine pulbiber serpin ve servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder