Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
1 Sogan
1/2 Tatli Kasigi Kirmizi Toz Biber
4 Çorba Kasigi Limon Suyu
4 Çorba Kasigi Zeytinyagi
2 Dis Sarmisak
4 Kabak
Maydanoz, Dereotu
YAPILIŞ TARİFİ
Firini 175 dereceye ayarlayip önceden altin. Sogani soyup küçük küpler halinde dograyin. Bir kasede sogan, kirmizi biber, tuz, karabiber, 2 çorba kasigi limon suyu ve zeytinyagini karistirin. Bir firin tepsisini yaglayin. Kabagi iyice yikayip ayikladiktan sonra uzunlamasina dilimler halinde dograyin. Kabak dilimlerini tepsiye yerlestirip soganli karisimi üzerinde paylastirin. Firina verip orta bölmede 15 dak. kadar pisirin. Firindan aldiginiz kabak dilimlerini bir servis tabagina yerlestirin. Üzerinde kalan limon suyunu gezdirip kiyilmis maydanoz ve dereotu ile süsleyip servis yapin...
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder