Kabakli Krep

Mutfak: Fransa
Süre:

MALZEMELER

2 Adet Yumurta
1 Su Bardagi Süt
1 Su Bardagi Su
1/2 Demet Dereotu
1/2 Paket Kabartma Tozu
1/2 Çay Bardagi Soda
2 Çay Kasigi Tuz
5 Çorba Kasigi Esmer Un

Içi Için:

1 Adet Kabak
1 Adet Havuç
1/2 Demet Dereotu
1 Çay Kasigi Karabiber
1 Tatli Kasigi Tuz

YAPILIŞ TARİFİ

Hamuru yapmak için,süt,su,soda,un ve yumurtayi çukur bir kapta çirpalim. Daha sonra bu karisimin içine kabartma tozu,tuz ve kiyilmis dereotu koyup, çirpmaya devam edelim. Teflon tavaya çirpilmis hamuru kepçeyle dökerek altini ve üstünü kizartalim. Bütün sebzeleri küp küp dograyalim. Bir tencerenin içine koyup,ocakta kendi suyuyla pisirelim. Sebzeler suyunu çekince, içine kiyilmis dereotu, tuz ve karabiberi ekleyelim. Krebin ortasina bu malzemeyi koyup, rulo yapalim. Dilerseniz üzerine bir miktar yagsiz krema döküp, krebin sicakligiyla eritip servis yapalim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers