Malzemeler:
350 gr. pişmiş ve temizlenmiş orta boy karides,
1/2 su bardağı limon suyu,
1/2 su bardağı lime suyu,
1/2 su bardağı portakal suyu,
1 adet ince doğranmış taze soğan,
1 adet soyulup çekirdekleri çıkartılmış ve doğranmış domates,
1/4 su bardağı kişniş,
ince doğranmış acı biber,
tuz, çekilmiş karabiber,
2 adet soyulmuş ve ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkartılmış olgun ve yumuşak avokado.
Kolombiya usulü karides tarifi:
Temizlenmiş karidesleri 1 dakika kaynar suda haşlayın. Avokado hariç bütün malzemeleri cam kaseye koyun ve iyice karıştırın. Bu karışımı üstü kapalı olarak, en az 1 saat buzdolabında bekletin. Arzuya göre, yarım kesilmiş avokado üzerinde ya da salata yaprağı içinde servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder