Malzemesi:
3 yumurta
1 çay kaşığı hardal
2 yemek kaşığı krema
2 yemek kaşığı su
7 dilim çok ince doğranmış pastırma
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı acı biber
1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı:
Derince bir kabın içerisinde yumurtaları çırpın. Baharatları, pastırma, su ve kremayı ilave edin. Bir tavada tereyağını kızdırıp yumurta karışımını içine boşaltıp 1 dakika bekletin. Sonra bir çatalla tavanın içine iyice yayın. Omletin altı ve üstü iyice kızarınca ikiye katlayın. Sıcak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder