Mutfak: Türk
Süre:
MALZEMELER
3 demet maydanoz
1 çay bardagi kisirlik bulgur
2 adet domates
2 adet salatalik
2 adet salatalik tursusu
Yeteri kadar limon, sirke
YAPILIŞ TARİFİ
Maydanozu iyice yikayip, ince ince kiyarak servis tabagina yayin. Üzerine küçük küçük dogradiginiz domatesi, salatalik tursuyu koyun Bir kaba koydugunuz bulgurun üstünü bir parmak yüksekliginde geçecek sekilde sicak su koyun. Bulgur iyice kabarip suyunu çekince karisima ilave edip harmanlayin. Yagi ve limonunu da eklediginizde maydanoz salatasi servise hazirdir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder