Malzemeler:
2 bağ pazı
3 haşlanmış patates
2 sogan
1 çorba kaşıgı salça
1,5 çay bardagı ince bulgur
1 demet maydanoz
4 diş sarmısak
kuru nane
tuz
karabiber
Yapılışı:
Pazı yaprakları kaynar suda 1dk. Kaynatılıp alınır. Sıvıyağda soğanlar kavrulur, salça ilave edilir. Ateşten alınır. İçine dövülmüş sarımsak tuz karabiber bulgur maydonoz ezilmiş patates konulup karıştırılır. Pazı yapraklarının içine konulup sarılır. Tencereye dizilir. Sıcak su ilave edilip 15-20 dk. Pişirilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder