Mutfak: Italya
Süre: 10-20dk
MALZEMELER
Yarim demet pazi yapragi
Yarim demet fiyonk makarna
1 adet kuru sogan
2 adet yumurta
2 yemek kasigi yogurt
3 yemek kasigi tereyagi
2 yemek kasigi un
1 kahve fincani sivi yag
YAPILIŞ TARİFİ
Pazi yapraklarini yikayin. Hafif tuzlu suda haslayip süzün. Soguduktan sonra ekmek tahtasinda ince kiyin. Sogani yemeklik dograyin. 3 yemek kasigi tereyagi ile pembe renk alana kadar kavurun. Makarnayi haslayip süzün. Bir baska kapta yumurta, yogurt, un, tuz ve karabiber karistirin. Haslanmis paziyi, makarnalari ve kavrulmus sogani ilave edip harmanlayin. Küçük çapli teflon bir tavada sivi yagi kizdirin. Üzerine karisimi bosaltip agzi kapali olarak pisirin. Omleti alt üst ederek iki tarafini iyice kizartin. Bir kalip halinde pisen pazili makarnali omleti sicak olarak servise sunun.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder