Mutfak:
Süre: 25
MALZEMELER
500 gr Amerikan Pirinci
3 adet uskumru baligi
3 adet muz
3 adet yesil biber
250 gr margarin
2 adet yumurta
2 yemek kasigi galete unu
2 yemek kasigi un
2 yemek kasigi kus üzümü
3-4 adet zeytin
Kirmizi biber
YAPILIŞ TARİFİ :
500 gr Amerikan Pirinci tuzlu kaynar suda 20-25 dakika bekletilir. Sonra bolca yikanip süzülür, 2 yemek kasigi margarinle sade pilav pisirilir, dinlenmeye birakilir. Uskumrularin osta dikenleri çikarilip birer birer önce una sonra yumurtaya ve galete ununa bulanarak 2 kasik margarinle tavada kizartilir. 3 adet muzu uzunlamasina 2'ye keserek ufak dogranmis yesil biberlerle birlikte kizartilir. Biberler pilavin içine katip karistirilir. Servis tabaginin ortasina pilav dag gibi konur, etrafina baliklar ve muzlar dizilir kus üzümü yikanip zeytin ve kirmizi biber ilave edilerek pilav tabagi süslenir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder