Malzemeler:
1 ¼ bardak su
1 bardak yulaf ezmesi
½ bardak soya unu
2 çorba kaşığı salça
3 çorba kaşığı yağ
1 demet maydanoz
1 çay kaşığı kekik
½ bardak galeta unu
Kırmızı biber, Tuz
Yapılışı:
Yulaf ezmesi kaynar suyun içinde birkaç dakika pişirilir. Ateşten alınarak içine yağ ile biraz soğuk sütle karıştırılarak hazırlanmış soya unu katılır. Sonra galeta unu haricindeki diğer malzemeler ilave edilir. Hamur haline getirilip aynı köfte gibi şekillendirilen malzeme galeta ununa batırılarak kızartılır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder