Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
1,5 kilo çali fasulyesi
1 bardak zeytinyagi
3 sogan
3 domates
5 bardak su
YAPILIŞ TARİFİ
Fasulyeleri yikadiktan sonra, kenarlarindaki kilçiklari biçakla ayikladiktan sonra uzunlamasina bir ve ortadan da bir olmak üzere ikiye kesiniz. Fasulyeleri bir tarafta birakiniz. Tencereye yagi ekleyip kupkup dogranmis soganlari ekleyip, kavurunuz. Bunun üzerine, kabuklari soyulmus ve küçük küçük dogranmis domatesler konup, karistiriniz. Sonra da fasulyeleri ilave edip, biraz daha kavutunuz. Daha sonra da tuz, toz seker ve su ilavesiyle kaynamaya birakilir. Fasulyeler iyice suyunu çekip de pismis hale gelince atesten indirilir.
Afiyet olsun....
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder