Mutfak: Türk
Süre: 45 dk
MALZEMELER
1 Kg kereviz
1 Havuç
2 Patates
Yarim bardak iç bezelye
2 Avuç arpacik sogan
Yarim bardak zeytinyagi
Yarim demet maydanoz dereotu
1 Çay kasigi seker
Tuz
1 Limon
YAPILIŞ TARİFİ
Kerevizler talas kalmayacak sekilde soyulur. Ortadan ikiye ayrilir.Kesilen yüzleri biraz oyularak çukurlastirilir. Tepsiye çukur yerleri üste gelecek sekilde konur. Soyulup küçük küçük dogranmis havuç, patates,ve arpacik sogan zeytinyagda hafif kavrulur. Bezelye seker tuz maydanoz dereotu konup karistirilir. Bu harç kerevizlerin içine doldurulur. Artan kenarlara serpilir. Iki bardak su ilave edilip orta ateste pisirilir. Atesten alinmadan limon suyu gezdirilerek dökülür.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder