MALZEMELER
25 adet kayısı
18 adet kesme şeker
1 paket vanilya
2 kahve fincanı su
1 su bardağı badem
Dondurma
YAPILIŞI:
Kayısıları, sekiz adet şekeri ve yarım paket vanilyayı bir fincan suyla, kayısılar yumuşayana kadar pişirin, mikserle püre haline getirin. Kalan suyu ve 10 adet kesme şekeri kaynatın. Bademlerin kabuklarını soyup kavurun ve küçük küçük doğrayın. Kaynattığınız şekerli suya bademleri ve kalan vanilyayı ekleyin. Daha sonra tüm malzemeyi karıştırın. Üzerine dondurmayla servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder