Malzemeler:
600 gr kıyma
1 adet soğan
3 dilim bayat ekmek içi
Yarım çay bardağı süt
1 çorba kaşığı irmik
Yarım demet maydanoz
Karabiber
Tuz
Kimyon
Püre için
3 adet haşlanmış patates
1 kâse taze kaşar rendesi
1 kaşık salça
Yapılışı:
Köfte malzemeleri karıştırılarak yoğrulur. Cevizden büyük parçalar koparılarak bir fincan yardımı ile ortalarına çukur yapıldıktan sonra 20 dakika kadar fırında pişirilir. Diğer yandan haşlanmış patatesler rendelenir ve kaşar peynir rendesi ile karıştırılarak çanak şeklindeki köftelerin içlerine koyulur, salçamız 1 bardak su ile sulandırılarak tepsiye dökülür ve 15 dakika daha 180 derecelik fırında pişirilip sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder