Malzemeler:
4 adet levrek
1 demet maydanoz
10-15 adet tane karabiber
2 adet soğan
5-6 diş sarımsak
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet havuç
1 adet limon
Tuz
Yapılışı:
Soğanlar piyazlık olarak doğranır, sarımsaklar ve maydanozlar ince kıyım kesilir, havuçlar rendelenir, limonların kabukları soyularak dilimlenir. Bütün bu malzeme zeytinyağı, tuz ve tane karabiberlerle karıştırılarak harmanlanır ve levreklerin içlerine doldurulur. Levrekler fırın kâğıtlarına sarılarak 180 derecelik fırında 40 dakika pişirildikten sonra sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder