Malzemeler:
3 adet kereviz
3 çorba kaşığı süzme yoğurt
3 çorba kaşığı mayonez
2-3 diş sarımsak
Yarım limon suyu
Tuz
Krep için
2 bardak süt
3 kaşık un
1 çay bardağı sıvı yağ
4 adet yumurta
Yapılışı:
Kerevizler rendelenir ve limon suyu ile karıştırılır. Ardından diğer malzemeler ilave edilerek harmanlanır. Diğer yandan krep malzemeleri çırpılarak karıştırılır ve krep tavasına birer kepçe dökülerek arkalı önlü olarak pişirilir. Hazırlanan kreplere kerevizli içten koyularak sarılır ve servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder