Malzemeler:
10 adet hazır milföy hamuru
1 adet soğan
200 gr kıyma
1 adet sivri biber
4-5 dal maydanoz
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta sarısı
Karabiber, tuz
Yapılışı:
Soğanlar yemeklik olarak doğranır ve az sıvı yağda kıyma ile beraber kavrulur. Sivri biberler ve maydanozlar ince kıyım doğranarak harcımıza eklenir. Karabiber ve tuz ilave edildikten sonra soğumaya bırakılır. Milföy hamurlarının her biri bir merdane yardımı ile uzunlamasına açılarak kıymalı içten birer kaşık koyularak muska şeklinde sarılır ve üzerlerine yumurta sarısı sürülerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Arzu edilirse yumurta sürülmeden kızgın yağda da kızartılabilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder