Malzemeler:
3 adet patlıcan
2 adet domates
1 adet domates
1 adet soğan
2 bardak pirinç
4-5 dal taze nane
Karabiber, tuz, pul biber
Kızartmak için sıvı yağ
2 kaşık tereyağı
Yapılışı:
Soğanlar piyazlık olarak doğranır ve zeytinyağında pirinçlerle beraber kavrulmaya başlanır. Başka bir kapta küçük küçük doğranmış olan patlıcanlar kızartılır ve yağı süzdürüldükten sonra kavrulan pirinçlerimize ilave edilir. Domatesler ve naneler de eklendikten sonra pilavımızın suyu verilir ve hafif ateşte 20 dakika kadar pişirilir. Demlendikten sonra sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder