Malzemeler:
1 demet pazı
1 adet soğan
2 adet tavuk göğüs eti
2 bardak süt
2 kaşık un
1 kaşık tereyağı
1 kâse taze kaşar rendesi
10 adet kürdan
Yapılışı:
Pazılar ince kıyım doğrandıktan sonra soğanlarla birlikte az sıvı yağda hafifçe kavrulur. Tavuklar fileto çıkarılarak dövülür. Tavukların içlerine birer kaşık pazılı içten koyulduktan sonra sarılarak birer kürdan ile tutturulur. Başka bir kapta un tereyağında kavrulur süt ve kaşar eklenerek hafif ateşte pişirilir. Sarılan tavukların üzerine beşamel sosumuz dökülür ve 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder