Malzemeler:
300 gr tavuk göğüs eti
1 adet domates
2 adet sivri biber
1 adet soğan
2 çorba kaşığı soya sosu
Kekik, tuz, pul biber
5 adet dürümlük lavaş ekmeği
1 çay bardağı sıvı yağ
Yapılışı:
Tavuklar uzun uzun (jülyen) doğranır ve sıvı yağda çevrilmeye başlanır. Piyazlık doğranmış soğanlar ve soya sosu eklenerek kavurma işlemi devam eder. En son olarak biberler, domatesler ve baharatlar ilave edilerek ocaktan indirilir ve dürümlere sarılarak servise sunulur.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder