Malzemeler:
3 kaşık kakao
1 kâse fındık
1 paket pötibör bisküvi
2 kaşık tereyağı
Yarım bardak şeker
1 kâse Hindistan cevizi
Yapılışı:
Tereyağı ocakta yanmayacak şekilde eritilir. İçerisine şeker ve kakao ilave edilerek karıştırılır. Bisküviler robottan geçirilerek kırılmış fındıklarla beraber eklenir. Kakaolu hamurdan parçalar koparılarak yuvarlanır. Hindistan cevizine batırılan parçalar buzdolabında 1 saat kadar bekletildikten sonra servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
denedim harika oldu, herkese tavsiye ederim böyle güzel bir tatlı tarifi buldugum için şanslıyım en kısa zamanda misafirlerime de yapmayı düşünüyorum.