Çikolatalı kar topları

Malzemeler:

3 kaşık kakao
1 kâse fındık
1 paket pötibör bisküvi
2 kaşık tereyağı
Yarım bardak şeker
1 kâse Hindistan cevizi

Yapılışı:

Tereyağı ocakta yanmayacak şekilde eritilir. İçerisine şeker ve kakao ilave edilerek karıştırılır. Bisküviler robottan geçirilerek kırılmış fındıklarla beraber eklenir. Kakaolu hamurdan parçalar koparılarak yuvarlanır. Hindistan cevizine batırılan parçalar buzdolabında 1 saat kadar bekletildikten sonra servis edilir.

1 yorum:

  • Adsız says:
    5 Ocak 2011 17:35

    denedim harika oldu, herkese tavsiye ederim böyle güzel bir tatlı tarifi buldugum için şanslıyım en kısa zamanda misafirlerime de yapmayı düşünüyorum.

Yorum Gönder

Followers