MALZEMELER:
1 adet kuzu budu
3 diş sarımsak
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı un
1/2 demet maydanoz
1 su bardağı ekmek kırıntısı
2 adet yumurtanın akı
1 çorba kaşığı beyaz peynir
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI:
Sarımsağı dövüp tereyağı, tuz ve karabiberle karıştırın. Kemiği çıkarılmış etin her tarafına sürün. Mutfak ipi ile sıkıca sarın. Pişirme torbasına koyup 200 derece fırında 1.5 saat pişirin. İnce kıyılmış maydanozu ekmek kırıntısı ile karıştırın. Üzerine yumurta akı, beyaz peynir, tuz ve karabiber ilave edip budun üzerine sürün. 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder