Malzemeler:
3 adet bostan patlıcanı
200 gr taze kaşar rendesi
2 adet yumurta
2 kaşık un
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber
YAPILIŞI:
Patlıcanlar yarımşar parmak kalınlığında kesildikten sonra 15 dakika tuzlu suda bekletilir ve süzülür. Yumurta, un, zeytinyağı, tuz ve karabiber karıştırılarak patlıcanlar bu karışıma bulanır. Yağlanmış bir fırın tepsisine dizilen patlıcanlarımızın üzerine taze kaşar rendesi serpilerek 200 derecelik fırında 20 dakika kadar pişirilir. Patlıcanlarımız sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder