Malzemeler:
2 adet tavuk göğüs eti
3 çorba kaşığı soya sosu
1 çay bardağı zeytinyağı
Havuç sosu için:
7-8 adet havuç
1/2 bardak krema
1 bardak tavuk suyu
4-5 diş sarımsak
1 kaşık tereyağı
Tuz
Yarım demet maydanoz
YAPILIŞI:
Tavuklar soya sosu ve zeytinyağında 1 saat bekletilerek marine edilir ve ızgarada pişirilir. Havuçlar 15 dakika kadar haşlandıktan sonra robottan geçirilerek püre haline getirilir. Sarımsaklar ezilerek tereyağında hafifçe kavrulur ve havuç püresi ile karıştırılır. Krema ve tavuk suyu ilave edilerek bir taşım kaynatılır. Izgarada pişmiş olan tavukların üzerine dökülerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
degişik tatlara her zaman açık olmak lazım