Malzemeler:
1 paket makarna
2 adet kabak
3-4 diş sarımsak
1 bardak krema
Taze çekilmiş karabiber
1 çorba kaşığı kuru reyhan
Tuz
1 kâse kaşar peynir rendesi
Yapılışı:
Makarnalar haşlanıp süzülür. Kabaklar rendelendikten sonra az sıvı yağda ezilmiş sarımsaklarla beraber çevrilir. Haşlanan makarnalar ve krema ilave edilerek karıştırılır. Kuru reyhan, taze çekilmiş karabiber ve kaşar serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
makarnanın her türlüsüne bayılırım, birde bu tarifi deniyecegim.